top of page
Dark Background Shapes

webinar

Målrettet bruk av CRM

Torsdag 26. januar 08:30 - 09:15

Microsoft Teams

Gratis

Påmeldingsfrist Onsdag 25. januar

Velkommen til webinar om målrettet bruk av CRM i salg - nøkkelen til suksess i et tøft marked!

Noen av våre mest erfarne rådgivere vil dele sine perspektiver på hva du bør gjøre for å løfte resultatene i din virksomhet. Vi vil dele våre erfaringer med CRM generelt og salg spesielt, og hva man må sikre for å få mest mulig verdi ut av sine systemer og rutiner.

 

Hege Wullum, daglig leder i Waken vil dele sine tanker om viktigheten av å løfte salgsarbeidet for å gi økt konkurransekraft, og hva som gjør det mulig.

 

Anette Wærsten, gründer og CCO i Waken vil fokusere på smarte salgsprosesser og hvordan man kan akselerere ved å ha en felles arbeidsmetodikk. Hun skal snakke om hva man forsøker å få til, hva det gir og hvordan Waken jobber med salgsrådgivning for å hjelpe sine kunder.

 

Trine Lise Ness Grimstad, senior rådgiver i Waken vil gi deg 3 suksessfaktorer på veien til salgsutvikling og hvordan dere sikrer eierskap. Hun skal snakke om hvordan du løfter din salgsorganisasjon gjennom felles mål, felles nytte og felles prosess.

DSC00969.JPG

Presentasjoner fra våre eksperter

Waken er et av Norges sterkeste fagmiljøer på CRM. Våre erfarne rådgivere har gjennom mange år bygd opp spesialistkompetanse på hvordan strukturere og bygge opp effektive salgsprosesser, med kunden og kundens kunde i fokus. I dette webinaret deler noen av våre mest erfarne rådgivere sine perspektiver på hva du bør gjøre for å løfte resultatene i din virksomhet.

Ta gjerne kontakt med oss om du har innspill eller spørsmål.

Anchor 1
Work Desk

Meld deg på her!

bottom of page