top of page
DSC01159.jpg

Ny karrieremulighet

Engasjementskonsulent

Rebel, Universitetsgata 2, 0164 Oslo
30-40% stilling

Dynamisk arbeidsmilø

Vi vokser

Anerkjente kunder

Sterkt og engasjert team

Er du sulten på en deltidsjobb som engasjementskonsulent?

Waken søker nå en dyktig og engasjert person som vil bli en sentral del av vårt voksende team. Er du en strukturert, serviceinnstilt og løsningsorientert person med interesse for CRM og teknologi? Da ønsker vi å høre fra deg!

Bli med på å bygge det råeste fagmiljøet innen CRM!

DSC01237_edited_edited.jpg

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Stillingen er for å hjelpe til med administrative oppgaver innen HR/salg/marked/administrasjon.  I Waken vil du ha en viktig rolle i å støtte selskapets daglige drift og bidra til en effektiv og velfungerende arbeidsplass. Du vil samarbeide tett med teamet og rapportere til daglig leder. Her er noen av dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Koordinere møter, fagdager, kurs og arrangementer (interne og eksterne)

  • Støtte ledelsen og teamet med diverse ad hoc-oppgaver

  • Diverse administrasjonsoppgaver som å holde orden og skape miljø i lokalene, innkjøp, HR og salgs-/markedsarbeid.

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en sulten og fremoverlent person som ønsker en spennende deltidsjobb i et selskap i vekst. For den rette personen kan dette være en unik mulighet til å være del av et spennende fagmiljø og lære mye om ulike deler av hvordan en virksomhet fungerer. Vi er åpne for det meste så lenge du ikke er redd for å ta i et tak eller hjelpe de rundt deg. Du er godt til å planlegge, har orden og oversikt, er sosial og liker å være der det skjer. For å trives og lykkes i denne stillingen, ser vi etter følgende egenskaper hos deg:

  • Evne til å jobbe selvstendig og ta initiativ, samt samarbeide godt med kolleger

  • Fleksibel, ansvarsfull og med gode organisatoriske ferdigheter

  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

  • Interesse for praktisk arbeid knyttet til HR/administrasjon/salg/marked?

  • Beherske MS Office-programmer (Word, Excel, PowerPoint) og kjennskap til CRM-systemer er en fordel

DSC00859-3_edited.jpg

Voks med Waken!

De mer enn 20 ansatte i selskapet har lang og relevant erfaring, bred grad av sertifisering og tverrfaglig engasjement. Waken er i vekstfase og jobber systematisk med å bygge det råeste CRM-fagmiljøet i bransjen. Vi søker nå en dyktig og engasjert person som ønsker å være med oss på reisen i å bygge det råeste fagmiljøet i bransjen.  

Vil du være med på reisen?

Om Waken

Waken er Norges råeste fagmiljø innen CRM. Vi bistår våre kunder med både strategisk rådgivning, design av optimale arbeidsprosesser og teknisk implementering av løsninger for innsiktsdrevet salg, markedsføring og kundeservice.  
 
Selskapet ble etablert av Anette Wærsten og Kristine Kjenes i 2019. Vi er Microsoft-partnere, og satser tungt på å utdanne våde konsulenter i den stadig rikere MS Dynamics365 CE-plattformen. Selskapet er i vekst, og knytter til seg stadig flere fagspesialister innenfor CRM og CX som har lyst til å være en del av bransjens råeste fagmiljø.

1

Sterkt og
engasjert team

2

Fokus på kompetanseutvikling

3

Karrieremuligheter

4

Anerkjente kunder

5

Gode lønnsbetingelser

6

Dynamisk arbeidsmiljø

Klar til å bli med på vår spennende reise? Send inn din søknad i dag og bli en del av Waken, det råeste fagmiljøet innen CRM!

Anchor 2

Er du den vi ser etter?

Håper du ble nysgjerrig og vil vite mer om mulighetene hos oss? Lyst til å sende en søknad og CV? Daglig leder blir glad for å få en mail fra deg på anette@waken.no så raskt som mulig.

 

Merk e-posten med "Søknad - engasjementskonsulent". Tittel blir vi enig om. Vi vil vurdere søknader fortløpende og oppfordrer interesserte kandidater til å søke snarest.

1589722163890.jpeg

Anette Wærsten

Daglig leder

977 31 933

anette@waken.no

bottom of page