top of page
DSC01158.jpg

Ny karrieremulighet

Konfigurasjonskonsulent

Rebel, Universitetsgata 2, 0164 Oslo
100% stilling

Fleksibel hverdag

Vi vokser

Norges råeste fagmiljø innen CRM

Engasjement og humor på jobb

Er du på utkikk etter nye utfordringer?

Vi ser etter en konfigurasjonskonsulent til å bli en del av vårt team – Norges råeste fagmiljø innen CRM. Vi hjelper våre kunder med å markedsføre og selge sine produkter og tjenester, samtidig som vi leverer viktig innovasjon til våre kunder.

Hvis du er en ambisiøs konfigurasjonskonsulent som søker nye

utfordringer i et selskap i vekst – da er du på rett sted!

Om rollen

Vi søker etter deg som er full av nysgjerrighet og er uredd for å utforske nye utfordringer. Du har en passion for å få løsninger til å fungere og har en evne til å lytte og rådgi kunder.

Våre rådgivere har ofte en langsiktig relasjon med kundene og er involvert i både kortvarige og langsiktige prosjekter. Som en del av vårt team vil du få muligheten til å se kundene utvikle seg over tid gjennom deres prosjekter.

Vi leverer tjenester innen en rekke fagområder, inkludert markedsføring, salg, kundeservice, prosjektadministrasjon, portal m.m.

Bakgrunn og kompetanse

Vi ser etter en entusiastisk kandidat med en lidenskap for forretning og teknologi. Du har en unik evne til å forstå og bringe sluttbrukernes behov til live gjennom smidige løsninger. Du har en sterk evne til å fordype deg i og optimalisere CRM-systemer og -applikasjoner, og du har en sterk interesse for å utforske nye muligheter innen området.

Høyere utdannelse er et pluss, samt minst 3 års erfaring fra et CRM-miljø eller systemutvikling.

Det er viktig at du har en sterk teknologisk kompetanse innen Dynamics 365 CE, samt prosjekterfaring med implementering og konfigurasjon.

Du må ha et sterkt personlig driv og en lyst til å lykkes hos kunden. Du er en problemløser som tar initiativ og ser muligheter i utfordringer. Du har et øye for detaljer og evner å jobbe selvstendig, samtidig som du er en lagspiller som jobber godt sammen med andre.

DSC00859-3_edited.jpg

Voks med Waken!

Din karriereutvikling er viktig for oss, og sammen setter vi opp et løp som passer deg og dine karrieremål. Du vil i tillegg finne kontinuerlige læringsmuligheter og kollegaer som vil oppmuntre og støtte veksten din uansett hvilken vei du velger å ta. Vi er et sted for nysgjerrige hoder, og jo mer nysgjerrig du er, desto bedre!

Vil du være med på reisen?

Hvordan det er å jobbe her

Gjengen vår består av turgåere, fotballspillere, gamere, filmelskere, og mange andre personligheter. Noen av oss har lang arbeidserfaring, andre er nyutdannede. Hos Waken bryr vi oss om hverandre og det er viktig at du føler deg verdsatt. Vår trivsel på jobb er nøkkelen til vår suksess.

1

Det råeste fagmiljøet innen CRM

2

Konkurransedyktig lønn

3

Mulighet for eierskap
i selskapet

4

Karriereutviklingsløp tilpasset deg

5

Moderne kontorlokaler
i Oslo sentrum

6

Fleksibel hverdag

7

Innovasjonskultur

8

Humor, nysgjerrighet og respekt på jobb

Vårt tips

Ikke dropp denne muligheten. Du er kanskje fornøyd der du er, men du kan jo alltids bli mer fornøyd? Kom gjerne innom og sjekk oss ut!

Skjermbilde 2022-02-24 kl. 14.45_edited.jpg

Fortell kort om deg selv, din arbeidserfaring, ferdigheter, kvalifikasjoner osv.

Anchor 2

Interessert? Ta kontakt da vel!

IMG_1619 (2).JPG

Senior Rådgiver

905 20 343

trinelise@waken.no

Trine Lise Ness Grimstad

bottom of page