top of page
DSC01222_edited_edited.jpg

Ny karrieremulighet

Samarbeidspartner

Rebel, Universitetsgata 2, 0164 Oslo
100% stilling

Waken er på utkikk etter markedsføringspartnere!

Vi tror på at samarbeid kan føre til større suksess og vi ser etter muligheter til å utvide vårt nettverk og samarbeide med andre som deler vår lidenskap for kreativitet og markedsføring.

Vårt mål er å samarbeide med partnere som har en solid erfaring og ekspertise innen sitt fagfelt, slik at vi sammen kan skape noe unikt. Vi ønsker å utforske nye muligheter og samarbeide om prosjekter som vil bringe frem det beste i hver av oss.

Om arbeidet

Som samarbeidspartner vil du få tilgang til vår kompetanse og erfaring, samt muligheten til å delta i spennende prosjekter og markedsføringskampanjer.

Vårt samarbeid vil omfatte en rekke aktiviteter innen markedsføring og innholdsproduksjon, inkludert sosiale medier, digitale kampanjer, video- og bildeproduksjon, og mer. Vi vil jobbe sammen for å utvikle kreative strategier som vil hjelpe oss med å nå våre mål.​

Hvem er du

Vi er på utkikk etter selvstendig næringsdrivende eller markedsføringsselskaper som er interessert i å samarbeide med oss på deltidsbasis.

Du bør ha en solid erfaring og kompetanse innen markedsføring og kreativ innholdsproduksjon.

Vi ser etter partnere som har en passion for å utforske nye muligheter og en evne til å tenke utenfor boksen.

Du bør også ha en sterk forståelse for sosiale medier og digital markedsføring, samt en vilje til å jobbe sammen med oss for å utvikle kreative strategier.

Vårt mål er å samarbeide med personer eller selskaper som deler vår lidenskap for kreativitet og innovasjon, og som ønsker å delta i spennende prosjekter med Waken. La oss jobbe sammen for å skape noe unikt og minneverdig!

DSC00761_edited.jpg

Bli med på reisen!

Hvis du er interessert i å være en del av vår reise, så ta gjerne kontakt med oss. Sammen kan vi nå nye høyder og skape noe virkelig spennende og minneverdig.

 

La oss samarbeide og se hva vi kan oppnå!

Hvem er vi

Gjengen vår består av turgåere, fotballspillere, gamere, filmelskere, og mange andre personligheter. Noen av oss har lang arbeidserfaring, andre er nyutdannede. Hos Waken bryr vi oss om hverandre og det er viktig at du føler deg verdsatt. Vår trivsel på jobb er nøkkelen til vår suksess.

1

Det råeste fagmiljøet innen CRM

2

Konkurransedyktig lønn

3

Mulighet for eierskap
i selskapet

4

Karriereutviklingsløp tilpasset deg

5

Moderne kontorlokaler
i Oslo sentrum

6

Fleksibel hverdag

7

Innovasjonskultur

8

Humor, nysgjerrighet og respekt på jobb

Skjermbilde 2022-02-24 kl. 14.45_edited.jpg

Fortell kort om deg selv, din arbeidserfaring, ferdigheter, kvalifikasjoner osv.

Anchor 2

Interessert? Ta kontakt da vel!

IMG_1619 (2).JPG

Senior Rådgiver

905 20 343

trinelise@waken.no

Trine Lise Ness Grimstad

bottom of page