top of page

Funksjonell løsningsarkitekt

100% stilling

Dynamisk arbeidsmilø

Sterkt og engasjert team

Fokus på kompetanseutvikling

Anerkjente kunder

Vil du være med på å bygge det råeste fagmiljøet innen CRM?

Vi ser etter en erfaren løsningsarkitekt til å bli en del av vårt team – Norges råeste fagmiljø innen CRM. Vi hjelper våre kunder med å markedsføre og selge sine produkter og tjenester, samtidig som vi leverer viktig innovasjon til våre kunder.

Einar fokus foran skjerm

Om rollen

I denne nøkkelrollen vil du være ansvarlig for overordnet løsningsdesign levert gjennom vår programvareplattform, i tillegg til at du konfigurerer selve løsningen.

Rollen bidrar aktivt inn i salgsprosesser og vil ha ansvar for estimering av leveranser.

Du kan forvente en hverdag i tett dialog med våre kunder, hvor du blant annet vil gjennomføre eller delta i workshops.

Du vil utvikle planer for å lede det interne arbeidet, støtte våre tekniske og kommersielle team, i tillegg til opplæring og veiledning av medarbeidere.

Vi er opptatt av å følge opp våre kunder i etterkant av leveransen, for å sikre god opplæring og bruk av løsningen vi har implementert. Du blir altså med fra A til Å.

Bakgrunn og kompetanse

Du evner å oversette og realisere sluttbrukers behov til smidige funksjoner ved å fordype deg og «skru på» CRM-systemer og -applikasjoner.

 

Utdannelse på bachelor/master er ønskelig. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn.

Du har erfaring med og stor interesse for å jobbe med MS Dynamics 365. Det er en stor fordel med sertifiseringer på Microsoft Dynamics CE og Power Platform.

 

Erfaring som superbruker eller systemeier på brukersiden er også relevant.

Voks med Waken

De mer enn 20 ansatte i selskapet har lang og relevant erfaring, bred grad av sertifisering og tverrfaglig engasjement. Waken er i vekstfase og jobber systematisk med å bygge det råeste CRM-fagmiljøet i bransjen.

 

Vi søker nå en fremoverlent lagspiller og faglig dyktig løsningsarkitekt som ønsker å være med oss på reisen i å bygge det råeste fagmiljøet i bransjen.  

Er du den vi ser etter?

Foredrag ansatte waken

Om Waken

Waken er et konsulentselskap som bistår anerkjente virksomheter med strategisk rådgivning og teknisk implementering av CRM-løsninger for blant annet å bidra til optimalisering av kundereiser innen salg, markedsføring og kundeservice. Vårt partnerskap med Microsoft og satsing på å utdanne våre konsulenter i en stadig rikere Dynamics 365 Customer Engagement-plattform, gjør oss til en attraktiv sparringspartner og løsningsarkitekt for fagområdet CRM.

1

Sterkt og
engasjert team

4

Anerkjente kunder

2

Fokus på kompetanseutvikling

5

Gode lønnsbetingelser

3

Karrieremuligheter

6

Dynamisk arbeidsmiljø

Klar til å bli med på vår spennende reise? Send inn din søknad i dag og bli en del av Waken, det råeste fagmiljøet innen CRM!

CRM skal engasjere text
Anchor 2

Da oppfordrer vi deg til å sende en e-post til vår Senior Rådgiver på trinelise@waken.no. Fortell litt om deg selv, din arbeidserfaring, ferdigheter og annet som kan hjelpe oss med å bli bedre kjent med deg.

Trine Lise

Trine Lise Ness Grimstad

Strategisk rådgiver

905 20 343

trinelise@waken.no

bottom of page