top of page
Anker 1

Det råeste fagmiljøet innen CRM

Med Microsoft-teknologi i ryggen er vi trygge på vår evne til å transformere virksomheter til å ikke bare møte, men overgå morgendagens utfordringer. Ved å utnytte kraften i Dynamics 365 og Power Platform, tilpasser vi løsninger som forener data, mennesker og prosesser. Vår tilnærming sikrer at din virksomhet ikke bare overlever i en digital æra, men blomstrer gjennom økt effektivitet, innsikt og kundeengasjement.

Teknologien vi bruker

Dynamics 365 er bygget for å forbedre måten du jobber med markedsføring, kundeservice og salgsprosesser på. Men vi sørger også for at plattformen integreres og automatiserer alle deler av virksomheten din - slik at det skaper effekt og gir verdi for deg og kundene dine. Det handler om å orkestrere kundereisen, fange data og skape personalisering og relevans.

Power Platform er den raskeste veien til innovasjon og skreddersøm. Vi bygger innovativeløsninger som møter dine unike forretningsbehov gjennom apputvikling, dataanalyse, og automatisering uten behov for omfattende koding.

Hva kan moderne CRM gjøre for deg?

Tenk på moderne CRM ikke bare som en database for kundeinformasjon, men som hjertet i din digitale transformasjon. Det handler om å skape et 360-graders bilde av kunden, integrere intelligens i hver interaksjon, og automatisere prosesser for å frigjøre tid til det som virkelig teller – å bygge sterkere kunderelasjoner. Moderne CRM gir deg verktøyene for å:

01

 

Forutse kundenes behov gjennom avansert

dataanalyse.

02

Skape personaliserte kundeopplevelser som øker lojaliteten.

03

Effektivisere salg, markedsføring og kundeservice for maksimal effekt.

04

Fremme samarbeid på tvers av team og avdelinger med en enhetlig datakilde.

La oss vise deg hvordan du kan transformere kundeopplevelser, drive innovasjon og akselerere veksten med en moderne CRM-strategi.

Anchor 2

Ta en uforpliktende prat med en av våre eksperter. Vi forteller gjerne mer.

roger coo

Roger Muhrman

Operasjonell leder/COO

976 95 380

roger@waken.no

KRISTINE prinsipal

Kristine Kjenes

Prinsipal - Dynamics 365

411 46 254

kristine@waken.no

SEBASTIAN prinsipal

Sebastian Holager

Prinsipal - Azure & sikkerhet

917 55 357

sebastian@waken.no

bottom of page