top of page

Waken Link&Connect

Integrasjoner er nøkkelen til et 360-graders syn på kundene dine

Koblet

BOOM: Overskrift 1

Waken tilbyr nå en løsning designet for å strømlinjeforme integrasjon og samtidig minimere risiko og kostnader. Integrasjonsplattformen vår, Waken LC, er drevet av Azure-teknologi er en litt annerledes tilnærming til hvordan bedrifter kobler sammen dataøkosystemet sitt.

 

Integrasjonsplattformen vår er konstruert for å strømlinjeforme dataoperasjonene dine, redusere risiko og kompleksitet, samtidig som vi avgrenser investeringen dere må ta, og i stedet skaper robusthet og skalerbarhet. 

Waken LC utnytter standard Azure-integreringsmetoder og -komponenter for å etablere et, rimelig alternativ med lav risiko til tradisjonelle 1:1-integreringsmetoder. Si farvel til kostbare anstrengelser og hei til en løsning som prioriterer robusthet og skalerbarhet uten å sprenge banken. 

Klokkeutstyr

Men, hva er en Integrasjonsplattform?

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.

Overskrift 3

Waken Link & Connect forenkler sømløs integrering av nye komponenter i eksisterende økosystemer. Enten det er å legge til funksjoner eller inkorporere nye teknologier, forenkler plattformen vår prosessen, og sikrer minimalt med driftsforstyrrelser. Videre tilbyr den fleksibiliteten til å fjerne eller erstatte komponenter uten å kreve en fullstendig overhaling, og fremtidssikrer datainfrastrukturen din. 

Ved å prioritere lav risiko, rimelighet og skalerbarhet, har vi utviklet en løsning som gjør organisasjoner i stand til å utnytte det fulle potensialet til datamidlene sine. Med vår plattform er veien til et enhetlig 360-graders syn på kundene innen rekkevidde – sømløs, smidig og fremtidssikker. Velkommen til fremtidens integrering. 

Ta en uforpliktende prat med en av våre eksperter. Vi forteller gjerne mer.

ANETTE V2

Anette Wærsten

Daglig leder

977 31 933

anette@waken.no

ROLF V3

Rolf Viggo Pettersen

Kommersiell leder

415 29 684

rolf.viggo@waken.no

1516238801935.jpeg

Roger Muhrmann

Operasjonell Leder/COO 

976 95 380

roger@waken.no

bottom of page