top of page

Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Waken samler inn og bruker personopplysninger

Vi i Waken setter personvern veldig høyt. Vi vil derfor forsikre oss om at du som bruker av waken.no, skal føle deg trygg på at vi behandler dine opplysninger i henhold til gjeldene lover og regler.

Når du bruker waken.no, så gir du oss i Waken tilgang til en del informasjon om deg selv. Her følger en oversikt over hvilken informasjon vi samler og hva vi bruker det til.

 

waken.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler gjennom å slå av denne funksjonen i nettleseren din.

Din nettleser sender også automatisk opplysninger til waken.no sine servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er for eksempel opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du er på, osv.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukerne søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som besøkende av waken.no.

line foran dataskjermer
bottom of page