top of page

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform er en samling av applikasjoner som lar virksomheter automatisere arbeidsflyter, utvikle omfattende applikasjoner, analysere data for bedre beslutninger, og skape virtuelle agenter for å forbedre kundeservice.

Raskere digitalisering

Alle bedrifter har unike utfordringer, men med riktig verktøy kan disse utfordringene ikke bare løses, men omdannes til muligheter for vekst og innovasjon.

solveig-smordal-botn-unsplash

Våre fokusområder

power automate

Power Apps

Utvikle skreddersydde, robuste applikasjoner med Power Apps for å møte dine spesifikke forretningsbehov uten å skrive kode. Fra enkle oppgavelister til komplekse ERP-systemer, gir Power Apps deg muligheten til å bygge mobilvennlige løsninger raskt og effektivt.

microsoft

Power Automate

Med Power Automate kan du automatisere repeterende oppgaver og prosesser, som frigjør verdifull tid for teamet ditt til å fokusere på mer strategiske initiativer. Enten det er enkel datainnsamling eller komplekse forretningsprosesser, lar Power Automate deg strømlinjeforme operasjoner med letthet.

microsoft

Power Virtual Agents

Skap intelligente chatbots med Power Virtual Agents for å engasjere kundene dine på en dynamisk og personlig måte. Disse virtuelle agentene kan håndtere vanlige spørsmål, gi støtte, og lede brukerne gjennom komplekse prosesser, forbedre kundetilfredsheten og effektivisere operasjoner.

Copilot - din digitale assistent

Copilot i Microsoft Power Platform er utviklet for å gjøre det enklere enn noensinne å navigere i dataene og applikasjonene dine. Ved å bruke AI og maskinlæring kan Copilot forstå dine behov og hjelpe til med å automatisere komplekse oppgaver, gi forslag basert på data, og til og med kode applikasjoner for deg. Med Copilot er veien klar for innovasjon og effektivitet.

Robot

"

Med Microsoft Power Platform har vi kapasiteten til å skreddersy løsninger som møter våre kunders unike behov, og transformere data til ekte forretningsverdi.

emil

Emil Nævisdal

Prinsipal Power Platform & prosess

Waken AS

Hva kan Waken bistå med?

Vårt team av eksperter er her for å hjelpe deg med å utvikle og konfigurere skreddersydde løsninger som utnytter hele spekteret av Microsoft Power Platform.

Vi tilbyr omfattende opplæring og støtte for å sikre at ditt team kan utnytte kraften i Power Platform. Vår tilnærming fokuserer på praktisk læring og brukeradopsjon.

La våre konsulenter arbeide med deg for å utvikle en skreddersydd strategi som integrerer Power Platform inn i dine forretningsprosesser.

Waken tilbyr ikke bare teknisk ekspertise, men også strategisk rådgivning for å sikre at dine løsninger med Power Platform gir maksimal verdi.

Hvilken løsning skal dere velge?

Dynamics 365 App

Dynamics 365 er en omfattende, skybasert applikasjon som integrerer CRM og ERP funksjonalitet med AI, dataanalyse, og produktivitetsverktøy. Denne løsningen er ideell for bedrifter som ser etter en integrert plattform som kan håndtere alt fra salg, markedsføring, kundeservice, og mer. Den tilbyr tilpassede moduler som kan velges basert på din virksomhets spesifikke behov, som sikrer en skalerbar og fleksibel tilnærming.

microsoft

Power App

Power App er en del av Microsofts Power Platform og tilbyr muligheten til å bygge skreddersydde forretningsapplikasjoner med lite eller ingen kode. Denne plattformen er designet for å demokratisere utviklingsprosessen, slik at ikke-tekniske brukere kan bygge applikasjoner som møter deres unike forretningsbehov. Med Power App kan ditt team raskt designe, utvikle, og implementere tilpassede applikasjoner som integreres sømløst med Dynamics 365 og andre Microsoft-tjenester.

microsoft

Ta en uforpliktende prat med en av våre eksperter. Vi forteller gjerne mer.

bottom of page