top of page

Utvikling og konfigurasjon

I hjertet av hver virksomhet ligger ønsket om å forstå og oppfylle kundenes behov. Med vår spisskompetanse i å utvikle og konfigurere skreddersydde CRM-løsninger i Dynamics 365, transformerer vi dette ønsket til virkelighet. Vårt team av dedikerte løsningsarkitekter og utviklere benytter en metodisk tilnærming for å sikre at hver løsning er nøye tilpasset din forretningsmodell, kultur, og prosesser, fremmer effektivitet, og skaper vekst.

operaen-arvid-malde-unsplash
SEBASTIANprincipal

Sebastian Holager

Prinsipal Azure og Sikkerhet

CRM Implementering og Forvaltning

Å implementere et CRM-system er mer enn bare en teknisk installasjon; det er en strategisk investering i din virksomhets fremtid. Vår tilnærming dekker alt fra nøye planlegging og tilpasning til implementering og etterfølgende forvaltning. Vi sikrer en sømløs overgang fra gamle systemer og integrerer nye løsninger med eksisterende IT-infrastruktur, samtidig som vi tilbyr opplæring for ditt team for maksimal utnyttelse av systemet.

Dette er vi gode på

Automatisering av prosesser

Integrasjonsplattform

Migrering til Sky

"

Ved å bringe sammen rett teknologi og strategi, låser vi opp ubegrensede muligheter for våre kunder.

EINAR utvikler

Einar Kristoffersen

Senior utvikler

Waken AS

Gjør det kompliserte enkelt

I vår kjerne ligger en tro på at teknologi skal forenkle dine daglige operasjoner. Vi bryter ned kompleksiteten i CRM-implementering og tilpasser løsninger som ikke bare møter dine nåværende behov, men også skalerer for fremtidig vekst. Ved å forvandle komplekse data til handlingskraftig innsikt, muliggjør vi smartere beslutninger, forbedret kundeengasjement, og økt salgseffektivitet. La oss hjelpe deg med å gjøre teknologi til din største allierte i å oppnå forretningsmål.

utvikler Waken
Anchor 1

Våre tidligere prosjekter

bottom of page