top of page

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er mer enn bare et CRM-system; det er en helhetlig applikasjonsplattform som kombinerer kraften i CRM og ERP med applikasjoner for produktivitet og kunstig intelligens. Plattformen er designet for å forenkle og forbedre alle aspekter av kundeinteraksjon - fra første kontakt til etter kjøp og alt imellom. Med Dynamics 365 får din bedrift en fleksibel løsning som kan tilpasses og vokse sammen med dine behov, og som integreres sømløst med eksisterende systemer for å gi en 360-graders visning av dine kunder.

Din komplette plattform for kundeengasjement

Microsoft Dynamics 365 gjør det mulig å bygge bro mellom teknologi og strategiske forretningsmål, for å skape enestående kundeopplevelser og skape vekst.

rein-sebastien-goldberg-unsplash

Våre fokusområder

Sales

Dynamics 365 for Sales transformerer salgsprosessen med AI-drevne innsikter, som hjelper selgere å prioritere salgsmuligheter og øke produktiviteten. Med verktøy for å automatisere oppgaver og personalisere kundeengasjement, kan ditt salgsteam fokusere på det de gjør best - å selge.

Customer Service

I en verden hvor god kundeservice kan være avgjørende for suksess, utnytter Dynamics 365 for Customer Service kraften i AI og maskinlæring for å levere raskere, mer personlig service. Fra selvbetjente løsninger for kundeservice til omfattende case management, kan du løfte kundeservice til nye høyder.

Customer Insights

Med Dynamics 365 Customer Insights, tilbys en kraftfull kundedata-plattform som samler data fra ulike kilder for å gi et helhetlig bilde av dine kunder. Dette muliggjør prediktiv analyse og personlig tilpasning, som igjen kan transformere kundeopplevelsen.

Hva kan Waken bistå med?

Vi tilpasser Dynamics 365 for å møte dine spesifikke forretningsbehov, gjennom skreddersydd utvikling og konfigurasjon. Vårt mål er å maksimere plattformens verdi for din virksomhet.

Suksessen til ethvert CRM-system avhenger av brukernes adopsjon. Vi tilbyr omfattende opplæring og støtte for å sikre at ditt team er godt rustet til å utnytte alle funksjonene Dynamics 365 har å tilby.

Vi hjelper deg med å definere en klar strategi som er i tråd med dine forretningsmål, og tilbyr løpende støtte for å optimalisere systemet og prosessene dine.

Våre eksperter tilbyr innsikt og rådgivning basert på beste praksis og bransjeerfaring, for å sikre at du får mest mulig ut av din investering.

"

Med Microsoft Dynamics 365 har vi sett en revolusjonerende endring i hvordan vi tilnærmer oss kundeservice og salg. Det handler ikke bare om data, men om å skape meningsfulle kunderelasjoner.

KRISTINE prinsipal

Kristine Kjenes

Prinsipal - Dynamics 365

Waken AS

Fordeler med Dynamics 365

01.

Økt effektivitet

Automatisering av prosesser for salg, markedsføring, og kundeservice.

 

Hvordan?

 

Ved å bruke AI og maskinlæring for å automatisere rutinemessige oppgaver, kan Dynamics 365 frigjøre tid for teamet ditt slik at de kan fokusere på mer verdiskapende aktiviteter.

04.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Støtter vekst og endring i virksomheten med tilpasningsdyktige løsninger.

Hvordan?

 

Dynamics 365 tilpasser seg dine forretningsbehov, enten du utvider produkttilbudet, går inn i nye markeder, eller skalere opp operasjonene.

02.

Bedre kundeinnsikt

Integrert dataanalyse og AI-funksjoner gir dypere innsikt i kundeadferd og preferanser.

Hvordan?

 

Dynamics 365 samler og analyserer data fra ulike kilder, inkludert sosiale medier, e-post, og interaksjoner på nettstedet, for å gi en 360-graders visning av kunden.

05.

Enkel integrering

Problemfri integrering med andre Microsoft-produkter og tredjepartsløsninger.

Hvordan?

 

Dynamics 365 er bygget for å fungere sømløst med andre Microsoft-tjenester som Office 365, Azure, og LinkedIn, samt en rekke tredjepartsapplikasjoner.

03.

Forbedret samarbeid

Felles tilgang til kundeinformasjon fremmer samarbeid mellom avdelinger.

Hvordan?

 

Med en felles plattform for kundedata, kan salg, markedsføring, og kundeservice jobbe mer effektivt sammen.

Hvilken løsning skal dere velge?

Dynamics 365 App

Dynamics 365 er en omfattende, skybasert applikasjon som integrerer CRM og ERP funksjonalitet med AI, dataanalyse, og produktivitetsverktøy. Denne løsningen er ideell for bedrifter som ser etter en integrert plattform som kan håndtere alt fra salg, markedsføring, kundeservice, og mer. Den tilbyr tilpassede moduler som kan velges basert på din virksomhets spesifikke behov, som sikrer en skalerbar og fleksibel tilnærming.

Power App

Power App er en del av Microsofts Power Platform og tilbyr muligheten til å bygge skreddersydde forretningsapplikasjoner med lite eller ingen kode. Denne plattformen er designet for å demokratisere utviklingsprosessen, slik at ikke-tekniske brukere kan bygge applikasjoner som møter deres unike forretningsbehov. Med Power App kan ditt team raskt designe, utvikle, og implementere tilpassede applikasjoner som integreres sømløst med Dynamics 365 og andre Microsoft-tjenester.

Ta en uforpliktende prat med en av våre eksperter. Vi forteller gjerne mer.

roger coo

Roger Muhrman

Operasjonell leder/COO

976 95 380

roger@waken.no

KRISTINE prinsipal

Kristine Kjenes

Prinsipal - Dynamics 365

411 46 254

kristine@waken.no

SEBASTIAN prinsipal

Sebastian Holager

Prinsipal - Azure & sikkerhet

917 55 357

sebastian@waken.no

bottom of page