top of page

Teknisk løsningsarkitekt

100% stilling

Dynamisk arbeidsmilø

Sterkt og engasjert team

Fokus på kompetanseutvikling

Anerkjente kunder

Vil du være med på å bygge det råeste fagmiljøet innen CRM?

Vi ser etter en erfaren løsningsarkitekt til å bli en del av vårt team – Norges råeste fagmiljø innen CRM. Vi hjelper våre kunder med å markedsføre og selge sine produkter og tjenester, samtidig som vi leverer viktig innovasjon til våre kunder.

Waken AS working computer screen

Om rollen

I denne nøkkelrollen vil du være ansvarlig for å etablere helhetlig løsningsdesign i vår programvareplattform, i tillegg å etablere teknisk strategi i våre prosjekter.

Du vil også designe og utvikle ny funksjonalitet i tett samarbeid med våre kunder.

Du er villig til å utfordre kunden for å skape langvarig verdi, og har sterk tro på smarte løsninger og en teknologisk integritet.

Rollen gir deg mulighet til å lede og delta i ulike CRM-prosjekter. Du vil også bidra med dokumentasjon og feilretting.

 

Waken bygger det råeste fagmiljøet innen CRM og vi forventer at du i rollen bidrar aktivt i utvikling av miljøet, at du er nysgjerrig og stadig ser etter nye løsninger.

Bakgrunn og kompetanse

Du evner å oversette og realisere sluttbrukers behov til smidige funksjoner ved å fordype deg og «skru på» CRM-systemer og -applikasjoner.

Høyere utdannelse på MSc nivå er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn.

Du har erfaring fra CRM-miljø, gjerne som løsningsarkitekt eller utvikler. I tillegg til CRM er det en fordel med kunnskap og erfaring fra .NET (C#), SQL og SOAP/REST web services.

Det er en stor fordel med teknologisk kompetanse innen skybasert-CRM (fordel med Dynamics 365) eller marketing automation.

Du er analytisk, har evne til å lytte, tar initiativ, forstår og fungerer som rådgiver rundt prosessoptimalisering, overordnet spesifisering av tekniske løsninger og integrasjoner.

Du har god forståelse for hvordan virksomheter best utnytter CRM også i samspill med andre forretningsapplikasjoner.

Voks med Waken

De mer enn 20 ansatte i selskapet har lang og relevant erfaring, bred grad av sertifisering og tverrfaglig engasjement. Waken er i vekstfase og jobber systematisk med å bygge det råeste CRM-fagmiljøet i bransjen.

 

Vi søker nå en fremoverlent lagspiller og faglig dyktig løsningsarkitekt som ønsker å være med oss på reisen i å bygge det råeste fagmiljøet i bransjen.  

Er du den vi ser etter?

Waken foredrag

Om Waken

Waken er et konsulentselskap som bistår anerkjente virksomheter med strategisk rådgivning og teknisk implementering av CRM-løsninger for blant annet å bidra til optimalisering av kundereiser innen salg, markedsføring og kundeservice. Vårt partnerskap med Microsoft og satsing på å utdanne våre konsulenter i en stadig rikere Dynamics 365 Customer Engagement-plattform, gjør oss til en attraktiv sparringspartner og løsningsarkitekt for fagområdet CRM.

1

Sterkt og
engasjert team

4

Anerkjente kunder

2

Fokus på kompetanseutvikling

5

Gode lønnsbetingelser

3

Karrieremuligheter

6

Dynamisk arbeidsmiljø

Klar til å bli med på vår spennende reise? Send inn din søknad i dag og bli en del av Waken, det råeste fagmiljøet innen CRM!

CRM skal engasjere text
Anchor 2

Da oppfordrer vi deg til å sende en e-post til vår Senior Rådgiver på trinelise@waken.no. Fortell litt om deg selv, din arbeidserfaring, ferdigheter og annet som kan hjelpe oss med å bli bedre kjent med deg.

Trine Lise

Trine Lise Ness Grimstad

Strategisk rådgiver

905 20 343

trinelise@waken.no

bottom of page