top of page

Waken og Bouvet i strategisk samarbeid!

Waken og Bouvet

CRM selskapet Waken AS og den nordiske konsulentkjempen Bouvet allierer seg nå med hverandre for å levere spisskompetanse og bredde innen Dynamics 365 i Norge. 


“Det er mange som har banket på døra hos oss opp igjennom årene for å få tilgang til vår spisskompetanse innen CRM. Denne gangen var det hyggelig å matche med en aktør som på mange måter forstår og speiler vår egen kultur “, sier Anette Wærsten, daglig leder i Waken AS. 

"For oss er dette en fantastisk mulighet til å kunne samarbeide med noen som jobber like systematisk som oss med kompetanseutvikling, og som gir oss en leveransekraft og bredde vi ellers ikke kunne fått til like raskt. Vi har allerede fått de første leveransesamarbeidene på plass, og jobber nå sammen om å vinne flere.” 


«Bouvet ønsker å være en bred leverandør av kompetanse knyttet til Dynamics 365 generelt og innen CRM spesielt. Vi har derfor vært på utkikk etter noen som kan gi oss et konkurransefortrinn innenfor satsningsområdet,» sier Områdeleder i Bouvet, Lars Harald Øverbø. «Flere av Bouvets kunder etterspør denne kompetansen, og kompetansen er også viktig ifht viktige satsninger i Bouvet på bl.a. Power Plattform, og det er gledelig å finne noen som passer så godt. Begge selskapene er kulturdrevet og opptatt av gode leveranser og god fagkompetanse. Vi opplever at selskapene passer godt sammen.» 

 

Waken leverer i dag tjenester innen CRM, endringsledelse og strategi, da spesielt basert på Microsoft Dynamics 365 og Power Apps. Konsulentselskapet består av erfarne konsulenter og har gjennom de siste 8 årene rukket å få flere store norske virksomheter som kunder.  


Waken og Bouvet skal i fellesskap levere tjenester tilknyttet Dynamics 365, salg, markedsføring og service, konfigurasjon, integrasjon og utvikling til offentlig og privat sektor. 


Waken og Bouvet ledere

Comments


Commenting has been turned off.

Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss på artikler eller events? Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi sammen kan skape engasjerende innhold og minneverdige opplevelser.

synne

Synne Valentinsen

Rådgiver og markedsansvarlig

synne@waken.no

ROLF V3

Rolf Viggo Pettersen

Kommersiell leder

rolf.viggo@waken.no

bottom of page