top of page

CRM Modernisering

Samler CRMen din støv i steden for gull?

CRM-systemet ditt skal være en skattekiste av innsikt, effektivitet og grunnmuren i alt dere gjør for å skape  personaliserte kundeopplevelser. Men hva om den bare står der - lite utnyttet og utdatert? Det er på tide å gjøre noe med det. Waken har et konsept kalt CRM Modernisering der vi aktivt ser på hva som skal til for å gjøre om CRM’en din til å bli noe mer enn "der man har kundene" til å bli plattformen der kundereisene dine starter. Ikke minst vil vi sikre at de dataene som dere skal leve av og få verdi ut av, har den integriteten og sikkerheten som må til for å kunne utnytte dem på en bærekraftig måte.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash.jpg

Hva vi tilbyr i Waken:

Prosessen vår er laget for å blåse nytt liv inn i CRM-systemet ditt, og sikre at det ikke bare er funksjonelt, men også grunnleggende for daglig drift og støtter langsiktige mål. Gjennom 2-3 korte workshops vil vi se over systemriggen din og komme med råd og anbefalinger på hva dere bør gjøre videre.

DSC01189.JPG

Vår prosess:

Evaluer og forstå: Vi begynner med å vurdere hvordan CRM-en din brukes for øyeblikket og identifisere hvor den kommer til kort. Vi oppdager de tapte mulighetene der din CRM kan samle og utnytte verdifulle data i stedet for støv.

Datakvalitet og Sikkerhet: Vi evaluerer kvaliteten på dataene dine for å sikre at de har høy integritet, er nøyaktige og oppdaterte. Vi vil vurdere hvordan data er integrert og orkestrert på tvers av alle systemer for å sikre at relevante datakilder og applikasjoner snakker sammen på en god måte.  Vi vil vurdere sikkerhetsprotokollene dine for å sikre at de er oppdaterte og effektive, gjennomgå dine retningslinjer, prosedyrer og standarder for å sikre sikkerheten, personvernet, håndteringen og datakvalitet. Vi identifiserer mulige risikoer og begrensninger, så vel som samsvarskravene og beste praksis for datastyring.  

Justere og forbedre: Vi ser på hvordan dere bør justere CRM-prosessene dine for å passe bedre til hvordan teamet ditt jobber i dag og hvordan dere ønsker å jobbe fremover. Vi fokuserer på intuitivitet og forenklinger, og sørger med det for å øke brukeradopsjonen og den generelle tilfredsheten med løsningen.

Strategier og fremtid: Til slutt, vi fikser ikke bare det som er ødelagt. Vi tilbyr et strategisk veikart for fremtidige forbedringer som vil sikre at CRM-systemet ditt forblir et viktig verktøy for vekst og effektivitet.

Hvorfor velge vår CRM Modernisering?

Fokus på nytte: Vi forvandler din CRM til et verktøy som teamet ditt vil bruke, og øker dets verdi og nytte.

Forberedt for fremtiden: Vår tilnærming holder deg i forkant, og sikrer at CRM-en din kan møte både nåværende og fremtidige utfordringer.

Holistisk integrasjon: Vi vurderer samhandlingen med alle dine forretningsapplikasjoner for å sikre sømløs integrasjon og optimal ytelse og sikkerhet.

La oss avdekke den skjulte verdien i CRM-systemet ditt. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan Wakens CRM Modernisering kan bidra til å gjøre CRM-en din fra en støvsamler til en gullgruve.

Ta en uforpliktende prat med en av våre eksperter. Vi forteller gjerne mer.

ANETTE V2

Anette Wærsten

Daglig leder

Send e-post

ROLF V3

Rolf Viggo Pettersen

Kommersiell leder

Ta Kontakt

bottom of page