top of page

Funksjonell konsulent

100% stilling

Dynamisk arbeidsmilø

Sterkt og engasjert team

Fokus på kompetanseutvikling

Anerkjente kunder

Vil du være med på å bygge det råeste fagmiljøet innen CRM?

Vi ser etter en Funksjonell konsulent til å bli en del av vårt team – Norges råeste fagmiljø innen CRM. Vi hjelper våre kunder med å markedsføre og selge sine produkter og tjenester, samtidig som vi leverer viktig innovasjon til våre kunder.

Waken AS coding

Om rollen

Vi søker etter deg som er full av nysgjerrighet og er uredd for å utforske nye utfordringer. Du har en passion for å få løsninger til å fungere og har en evne til å lytte og rådgi kunder.

Våre rådgivere har ofte en langsiktig relasjon med kundene og er involvert i både kortvarige og langsiktige prosjekter. Som en del av vårt team vil du få muligheten til å se kundene utvikle seg over tid gjennom deres prosjekter.

Vi leverer tjenester innen en rekke fagområder, inkludert markedsføring, salg, kundeservice, prosjektadministrasjon, portal m.m.

Bakgrunn og kompetanse

Vi ser etter en entusiastisk kandidat med en lidenskap for forretning og teknologi. Du har en unik evne til å forstå og bringe sluttbrukernes behov til live gjennom smidige løsninger. Du har en sterk evne til å fordype deg i og optimalisere CRM-systemer og -applikasjoner, og du har en sterk interesse for å utforske nye muligheter innen området.

Høyere utdannelse er et pluss, samt minst 3 års erfaring fra et CRM-miljø eller systemutvikling.

Det er viktig at du har en sterk teknologisk kompetanse innen Dynamics 365 CE, samt prosjekterfaring med implementering og konfigurasjon.

Du må ha et sterkt personlig driv og en lyst til å lykkes hos kunden. Du er en problemløser som tar initiativ og ser muligheter i utfordringer. Du har et øye for detaljer og evner å jobbe selvstendig, samtidig som du er en lagspiller som jobber godt sammen med andre.

Voks med Waken

De mer enn 20 ansatte i selskapet har lang og relevant erfaring, bred grad av sertifisering og tverrfaglig engasjement. Waken er i vekstfase og jobber systematisk med å bygge det råeste CRM-fagmiljøet i bransjen.

 

Vi søker nå en fremoverlent lagspiller og faglig dyktig Funksjonell konsulent som ønsker å være med oss på reisen i å bygge det råeste fagmiljøet i bransjen.  

Er du den vi ser etter?

Waken foredrag

Om Waken

Waken er et konsulentselskap som bistår anerkjente virksomheter med strategisk rådgivning og teknisk implementering av CRM-løsninger for blant annet å bidra til optimalisering av kundereiser innen salg, markedsføring og kundeservice. Vårt partnerskap med Microsoft og satsing på å utdanne våre konsulenter i en stadig rikere Dynamics 365 Customer Engagement-plattform, gjør oss til en attraktiv sparringspartner og løsningsarkitekt for fagområdet CRM.

1

Sterkt og
engasjert team

4

Anerkjente kunder

2

Fokus på kompetanseutvikling

5

Gode lønnsbetingelser

3

Karrieremuligheter

6

Dynamisk arbeidsmiljø

Klar til å bli med på vår spennende reise? Send inn din søknad i dag og bli en del av Waken, det råeste fagmiljøet innen CRM!

CRM skal engasjere text
Anchor 2

Da oppfordrer vi deg til å sende en e-post til vår Senior Rådgiver på trinelise@waken.no. Fortell litt om deg selv, din arbeidserfaring, ferdigheter og annet som kan hjelpe oss med å bli bedre kjent med deg.

bottom of page