top of page

Rådgivning og verktøy

I hjertet av vår virksomhet ligger en dyp forståelse for viktigheten av ekte kunderelasjoner. Gjennom strategisk rådgivning og teknologiforståelse, streber vi etter å bygge broer mellom virksomheten din og kundene dine. Vi ønsker å skape opplevelser som varer. Vi er her for å veilede, utdanne, og transformere din tilnærming til salg, markedsføring og kundeservice.

lightscapeunsplash
ANETTE dagligleder

Anette Wærsten

Daglig leder

Vi er rådgivere - ikke bare konsulenter

I motsetning til tradisjonell konsultasjon, som ofte er prosjektbasert og transaksjonell, tar vi en holistisk og langsiktig tilnærming til våre partnerskap. Vi investerer tid i å forstå din virksomhets kjerne, bransjen du er i, dens utfordringer, og muligheter. Dette gjør oss i stand til å levere skreddersydde løsninger som ikke bare adresserer umiddelbare behov, men også støtter bærekraftig vekst og innovasjon over tid.

Dette er vi gode på

CRM-strategi

CRM behovsanalyse

CRM anskaffelse

Innsiktsbasert kundedialog

Lojalitetskonsept

Kundereise

"

Vår suksess er målt i din suksess. Sammen kan vi ta salget til nye høyder.

SIGRID prosessrådgiver

Sigrid Simensen

Prosessrådgiver

Waken AS

Se resultater av dine investeringer

Vi forplikter oss til å måle og demonstrere verdien av dine investeringer gjennom klare, kvantifiserbare resultater. Fra økt kundetilfredshet til forbedret salgsytelse, er vårt mål å sørge for at hver krone du investerer returnerer lønnsomhet til din virksomhet.

TRineLise Rådgiver Waken
Anchor 1

Våre tidligere prosjekter

bottom of page