top of page

I en tid hvor personlig tilpasning og relevans er nøkkelen til suksess, er vår tilnærming til markedsføring å utnytte de kapasitetene som ligger i plattformen Dynamics 365. Vi fokuserer på å fange og integrere rik kundeinnsikt og automatisering for å skape målrettede og effektive markedsføringskampanjer som resonnerer med målgruppen og som konverterer.

Markedsføring

Hvordan kan digital markedsføring og kundereiser styrke din merkevare og skape vekst gjennom målrettet og personalisert kundekommunikasjon?

bard-einset-unsplash

Bli kjent med kundene

Identifisering av målgruppen er fundamentet for enhver vellykket markedsføringskampanje. Ved å forstå hvem kundene er, kan virksomheter utvikle mer relevante og tiltalende markedsføringstiltak.


Customer Insights
 

Dynamics 365 Customer Insights gir en omfattende plattform for å samle, analysere og utnytte kundedata. Denne innsikten gjør det mulig for markedsførere å identifisere kundesegmenter, forstå kundenes atferd og preferanser, og utforme tilpassede kommunikasjonsstrategier som øker engasjementet og konverteringsratene.

anette waken rådgiver

"

Ved å forstå kundeinnsikt transformerer vi markedsføringsaktiviteter fra generiske nyhetsbrev til å bli personaliserte kundereiser.

Line rådgiver

Line Bergsjøbrenden

Funksjonell løsningsarkitekt

Waken AS

waken konsulenter

Salgsstøtte

Effektiv markedsføring gir verdifull støtte til salgsprosessen ved å varme opp leads og forberede salgsteamet. Integreringen mellom markedsføringsaktiviteter og salgsinnsats gjennom Dynamics 365 sikrer at potensielle kunder mottar konsistent og relevant kommunikasjon gjennom hele kundereisen.

Automatiserte kundereiser

Automatisering spiller en nøkkelrolle i moderne markedsføring. Dynamics 365 muliggjør design og implementering av automatiserte kundereiser, som effektivt guider potensielle kunder gjennom en tilpasset kjøpsprosess. Disse reisene kan tilpasses basert på kundeinteraksjoner, og sikrer at riktig budskap leveres på riktig tidspunkt gjennom den foretrukne kanalen.

waken konsulenter

Relaterte produkter

microsoft

Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

Med Dynamics 365 Customer Insights kan du samle data fra ulike kilder for å gi et helhetlig bilde av dine kunder.

microsoft

Microsoft Power Automate

Med Power Automate kan du automatisere repeterende oppgaver og prosesser, som frigjør verdifull tid for teamet ditt.

microsoft

Microsoft Power Apps
 

Utvikle skreddersydde applikasjoner med Power Apps for å møte dine spesifikke forretningsbehov uten å skrive kode.

bottom of page