top of page

Drømmer du om sømløs integrasjon?

Si hei til Waken Link & Connect (Waken LC)


En omfattende forståelse av kundeinteraksjoner og berøringspunker med kundene er avgjørende for lykkes. Å skulle integrere forretningsapplikasjoner og dataplattformer med hverandre er derfor veldig nødvendig, men er ofte en strevsomt reise for mange. Kompleksiteten ved å knytte sammen ulike systemer, kombinert med manuelle prosesser og høye kostnader involvert, skaper betydelige hindringer for effektivitet og vekst.  


Vi i Waken møter denne utfordringen daglig. Også vi føler på denne frustrasjonen. Det er en evig runddans der vi kontinuerlig må tilpasse og tråkle sammen data og datastrømmer. Mange i vår bransje lever godt av å selge konsulenttimer på dette– det er en god business kan vi avsløre. Men vi synes mye av det som gjøres er repetitivt og skaper unødig mye skreddersøm i et allerede hardt prøvet økosystem. Det er ofte ganske kjedelig også. Vi har derfor valgt å gjøre noe med det. 


Dataintegrering mellom CRM og ERP behøver nemlig ikke å være en kostbar og tidkrevende oppgave.

Integrasjonsplattformen er konstruert for å redusere risiko og kompleksitet, samtidig som vi avgrenser investeringen dere må ta, uten å kompromisse på robusthet og skalerbarhet.

Waken LC er et alternativ med lav risiko til tradisjonelle 1:1-integreringsmetoder. I stedet så fokuserer vi å gjøre konfigurasjonene til konfigurerbare komponenter.


Les mer om Integrasjonsplattformen her:
integrasjonsplattformen visuelt

Comments


Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss på artikler eller events? Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi sammen kan skape engasjerende innhold og minneverdige opplevelser.

synne

Synne Valentinsen

Rådgiver og markedsansvarlig

948 25 687

synne@waken.no

ROLF V3

Rolf Viggo Pettersen

Kommersiell leder

415 29 684

rolf.viggo@waken.no

ANETTE

Anette Wærsten

Daglig leder

977 31 933

anette@waken.no

bottom of page