top of page

CRM rådgivning

Waken bidrar til å etablere en god CRM-strategi, avdekke behov for forretningsprosesser, systemvurdering og hvordan komme i gang med CRM. Vi gjennomfører forprosjekter hvor vi utarbeider målbildet og hvilken CRM-strategi du bør ha for å få mest mulig igjen for investeringen.

Hvis du allerede har et CRM-system som ikke brukes optimalt, kan vi sørge for at du får større effektuttak fra eksisterende system. Waken er din strategiske samarbeidspartner som  hjelper din virksomhet fra strategi til faktisk bruk.

 

Vi bistår deg gjerne med:

  • CRM-strategi

  • CRM behovsanalyse

  • CRM anskaffelse

  • CRM-kom-i-gang

  • Få mer ut av CRM

 

CRM-strategi

Med vår hjelp kan du skissere en CRM-strategi som reflekterer din virksomhets unike behov og mål. Vi hjelper deg å etablere et klart veikart som fører til varig verdi og optimalt kundeengasjement.

CRM behovsanalyse

Vår analytiske tilnærming hjelper deg med å avdekke de faktiske kravene til din virksomhet, sikrer at din CRM-løsning er skreddersydd for å møte disse behovene, og forbereder deg for fremtidig vekst.

CRM anskaffelse

Vi guider vi deg gjennom CRM-valget som best passer din virksomhet, sikrer at du får mest mulig verdi for din investering, og at implementeringen er sømløs.

Innsiktsbasert kundedialog

Innsamlet data gir dere en verdifull innsikt i hvordan kundene opplever produktene - og hvordan de responderer på eksisterende markedskommunikasjon. Vi hjelper dere å få best mulig beslutningsgrunnlag for hvilke markedsaktiviteter som skal prioriteres. I tillegg lærer dere hvordan effekten av disse aktivitetene kan måles.

Blocks
For oss handler rådgivning om å dele kunnskap for å heve innsikt og se muligheter.
Anchor 1

Ta en uforpliktende prat med en av våre eksperter! Vi forteller gjerne mer.

1589722163890.jpeg

Anette Wærsten

Chief Executive Officer

977 31 933

anette@waken.no

1688140759233.jpeg

Rolf Viggo Pettersen

Chief Commercial Officer

415 29 684

rolf.viggo@waken.no

1516238801935.jpeg

Roger Muhrman

Chief Operating Officer

976 95 380

roger@waken.no

bottom of page