top of page

I hjertet av effektiv serviceledelse ligger forståelsen av at hver kundeinteraksjon er en mulighet til å styrke forholdet og bygge lojalitet. Gjennom vår helhetlige tilnærming fokuserer vi på å utnytte kraften i Dynamics 365 for å skape en sømløs, effektiv og personlig kundeservice. Ved å integrere teknologiske løsninger med en dyp forståelse av kundens behov, setter vi opp din løsninger og prosesser slik at du kan levere en enestående kundeservice.

Kundeservice

Hvordan kan vi forbedre kundeservicen for å treffe på kundenes forventninger? Hvilke strategier sikrer effektiv og rask problemløsning?

darya-tryfanava-unsplash

Identifikasjon av kunden

En dyp forståelse av kundens adferd, behov og historikk er avgjørende for å levere personlig og effektiv service.


Service Accelerator

 

Identifisering og forståelse av kundens unike behov er grunnlaget for enhver effektiv serviceledelse. Dynamics 365 Service Accelerator tilbyr avanserte verktøy for å raskt gjenkjenne kunden og tilhørende data, slik at serviceteamet kan tilby en skreddersydd og informert service fra første kontakt. Denne dype forståelsen muliggjør personlig kommunikasjon og effektiv problemløsning, noe som øker kundetilfredsheten.

waken konsulent
waken konsulenter

Logging

Nøkkelen til effektiv serviceledelse ligger i evnen til nøyaktig å logge og administrere kundehenvendelser. Dynamics 365 gir en robust plattform for logging av alle typer kundekommunikasjon, noe som sikrer at hver henvendelse blir registrert, sporet og behandlet på en effektiv måte. Dette systemet gjør det mulig for virksomheter å håndtere kundehenvendelser på en organisert måte, redusere responstid og øke effektiviteten i problemløsningen.

"

Serviceledelse handler ikke bare om å løse kundens problemer; det handler om å forutse deres behov og treffe på deres forventninger.

TRINE LISE

Trine Lise Ness Grimstad

Strategisk rådgiver

Waken AS

Problemløsning

Effektiv problemløsning krever en kombinasjon av teknologi, prosesser og menneskelig innsikt. Med Dynamics 365 kan virksomheter utnytte detaljert kundeinnsikt og analytiske verktøy for å raskt identifisere og løse kundeproblemer. Plattformen støtter også opprettelsen av en kunnskapsbase, som gir teamet tilgang til løsninger og beste praksiser for å håndtere vanlige utfordringer.

waken konsulenter
waken konsulenter

Selvbetjening

Selvbetjening er en essensiell komponent i moderne serviceledelse, og Dynamics 365 støtter utviklingen av omfattende selvbetjeningsportaler hvor kunder kan finne informasjon, løsninger på problemer og svar på spørsmål uten direkte inngripen fra serviceteamet. Dette forbedrer kundetilfredsheten ved å gi dem kontroll og umiddelbar tilgang til nødvendig informasjon, samtidig som det reduserer belastningen på kundeserviceteamet.

Anchor 1

Relaterte produkter

Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 for Customer Service utnytter kraften i AI og maskinlæring for å levere raskere, mer personlig service.

Microsoft Power Virtual Agents

Skap intelligente chatbots med Power Virtual Agents for å engasjere kundene dine på en dynamisk og personlig måte.

Microsoft Power Apps
 

Utvikle skreddersydde applikasjoner med Power Apps for å møte dine spesifikke forretningsbehov uten å skrive kode.

bottom of page